instagrammers

Instagram

21.2.13

Fridge magnet kite yang homei-homei kiutWee… homei tak magnet esbok kita? Cepat angguk! Haha. Aku ni bukanlah kumpul sangat fm ni. Tapi aku suka pada benda yang kiut miut. Macam fm ni. Kita boleh customized. Pilih jek nak letak gambar apa. Gambar pemandangan, gambar kereta kesayangan, gambar orang tercinta, gambar apa sahaja semua boleh. Nak edit-edit dulu tulis apa-apa pun boleh. Sekarang kan fon masing-masing dah canggih boleh edit gambar di hujung jari jek macam orang ittewww punya note II. Best wo pakai note II. *yang, nak jugak note II. :(*

Dah lah kiut, murah pulak tu. Lima amah jek. Murah kan. Tak tau lima amah tu apa? Sila wasap chik. Kuikuikui.. aku kalau boleh masa beli tu nak penuhkan satu esbok. Akan tetapi nafsu serakah itu dapat dibendung. Pilih gambar-gambar yang the best moment jek. Masalahnya aku rasa semua gambar Hariz adalah the best ever moment yang aku pernah lalui. Kalau boleh semua gambar dia nak dijadikan magnet ni. Haha..

Korang kalau nak memenuhkan pintu esbok korang jugak dengan benda-benda yang kiut miut ni, boleh pergi SINI. Email jek gambar apa yang korang nak, nanti dia akan reply bagitau details and whats do and don’t. Sekejap jek siap. Dalam seminggu macam tu dah boleh dapat.


2 komentetar:

MadianiMamat said...

ma kate ma nak lg gambar hariz kat esbok. hikhik

shakila mubarak said...

ok. nanti kite buat lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...