instagrammers

Instagram

23.10.13

Celebrate birthday Harz & Tok Ki



Birthday Harz 20hb haritu jatuh pada hari ahad hari kami bekerja. Memang takde plan nak celebrate apa-apa pun time tu sebab balik kerja sampai rumah pun selalunya dah maghrib. Tapi haritu balik rumah tengok mok kaq ngan mok chik harz belikan kek untuk tok ki dan harz. Since tok ki punya birthday pun on October, so sama-sama potong kek dengan harz.

Harz punya perangai kan gerammmmm sangat aku. Selagi dia tak dapat tepuk kek tu selagi tu lah dia nak mencapai. Selagi daya dia. Once dah dapat tepuk, kek tu berkecai, dia boleh buat dek. Terus dah tak heran dengan kek tu. 

video

Thank you mok kaq n mok chik belanja kek. Happy birthday tok ki n harz. Ummi love uols ketat-ketat!


      XOXO

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...