instagrammers

Instagram

17.2.15

Rumah Baru : Cat dinding feature wall

Kejadian tahun lepas jugak.
Lepas habis cuci rumah tu.
Esoknya kita sambung buat kerja-kerja mengecat pulak.
Cat sikit je area feature wall.

Time nak beli cat tu pun dah pening nak pilih kaler apa.
Kalau kat rumah lama dulu gigihlah kami cat denagn warna turquoise.
Even rumah tu rumah sewa tapi kita buat macam rumah sendiri.
Barulah feeling rumahku syurgaku kan.


Ni bila dah ada rumah sendiri nak jugak try kaler lain untuk feature wall.
So kami setel dengan warna kelabu which is warna selamat.
Semua kombinasi nanti boleh match dengan grey kan.
Hopefully.


xoxo,
shakila

1 komentetar:

suzie hamdan said...

Salam puan shakila...
Happynyer dah pindah rumah baru...sy lambat lagi kot nak dapat kunci...tapi sy dh dapat surat late payment charges dari pemaju..bole tak nak minta contoh surat rayuan yg puan syakila buat..terima kasih..ujie_z@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...