instagrammers

Instagram

25.11.13

Mommycha 1st Giveaway


mommy&baby moments.
G.I.V.E.A.W.A.Y


Hello korang.
Mommycha dengan rasa sukacite nak buat 1st ever giveaway yang mudah.
Hadiah vavavava sangat amazingly SUPERB! 



Theme:
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work:
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu. - checked
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar.  - checked
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing. - checked
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini. - checked
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. - checked
  • SATU gambar sahaja, okeh? - checked
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha! - checked
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini. - checked
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

 Winners akan dipilih berdasarkan gambar paling MENARIK.  
Entrynye biase-biase pon takpe.

Hadiah akan diberi kepada winners 1st - 6th place :)
Senang dan mudah kan?
Tunggu apelagi, Senah?
Jom join laju-laju.
Hahahahaha.
Eh. Kalo tak paham tanye nanti aku jawab eh.
:)

sharemy
mommycha

***********************************************************************************************************

Hah uols

T&C macam senang sebab dia cuma nak gambar moment bersama anak
Apa guna ada anak kalau tak buat menda-menda macam ni kan
Hahaha

Gambar ni actually ambil masa kami holiday di Ri-Yaz Heritage
Antara moment paling best tahun ni
Caption paling sesuai mungkin macam ni
“I am proud of being a mom”

Rasanya semua mak-mak dalam dunia bangga jadi mak kan
Dengan kebesaran Allah
Kita boleh melahirkan anak
Kita boleh menyusukan anak
Kita boleh membesarkan anak
Kita boleh membahagikan kasih sayang

 



      XOXO

2 komentetar:

Mommy_Cha said...

helo dear :)
ala nomey-nomey nye gambo dia tu.
tq syg sebab join GA mommycha.
aduh meltinggggg tgk gambo.
insyallah if ade rezki boleh menang ni :)
sygggggg hariz!

shakila mubarak said...

micha komen ni mcm ade harapan jek nak menang. hikhik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...